Takk Gud for motgang – Del 2

Les del 1 HER

Jeg merker blant annet at jeg er langt i fra like bekymret for nye motgang som før, fordi jeg vet at vår Herre Jesus er med meg. Jeg er ikke lenger redd for å si ifra når noe ikke er greit. Jeg er ikke lenger redd for å prøve ut nye ting. Jeg er på ingen måte perfekt og har dessverre mine feil, men jeg har likevel blitt mer tålmodig og forståelsesfull. I tillegg er jeg blitt flinkere til å se bort fra måte andre ser på meg (lar det ikke gå så mye inn på meg som før).

Det å gå igjennom motgang med vår Herre Jesus, fører til suksess på flere områder; Som for eksempel det at man kommer nærmere Gud, oppnår personlig utvikling, lærer å takle ulike situasjoner på en rettferdig måte, og lærer ikke minst nye kunnskaper som fører til at man stadig kommer seg frem i livet. Når det er sagt, så betyr det ikke nødvendigvis at at hver motgang man møter på, vil løses akkurat som man vil; ettersom det vi mennesker, ofte ser på som en best løsning, ikke alltid er i samsvar med Guds vilje. Men, det betyr likevel at man vil oppnå en form for seier etter Hans vilje, som man også garantert vil være tilfreds med. (Gud vet som sagt best, og vet også akkurat hva vi har behov for eller trenger). Man vil altså alltid lykkes til slutt, så lenge man er villig til å gjør ting etter Guds vilje, (villig til å følge Hans råd og veiledning). Og kulle man havne i en motgang som krever at man må kanskje gjennom en del ekstra arbeid, for å oppnå det man ønsker; så vil vår Herre Jesus gjør det mulig for oss å gjennomføre dette; noe som skjer blant annet gjennom bibellesing og bønn. Det som er spesielt og ekstra ordinært med Guds ord, er at man kan faktisk kjenne at det skjer bokstavelig talt noe med oss på innsiden mens man leser det, (ikke alltid men ganske ofte); Omtrent som man kan bokstavelig talt kjenne at det skjer noe i kroppen når man spiser og drikker, (spesielt når man spiser noe veldig søtt; bare at Guds ord er lang i fra usunt); Og det man kjenner da er rett og slett Guds kraft; en kraft som fyller oss med styrke, visdom, håp og mot.

Jeg er veldig takknemlig for at vår Herre Jesus, ikke berget meg ut av mine motganger på et blunk; men har latt meg gå gjennom dem; og heller hjulpet meg til å takle de langt bedre enn før; ved å først og fremst lære meg å se motgang med helt nye øyner (Det å være mer løsnings-enn problemorientert). Det å endelig våge å kaste seg over noe man har fryktet (eller engstet seg for) over lengre tid, er ofte lettere sagt enn gjort, men når man først har gjort det; så vil man ganske fort oppdage at det ikke var så ille likevel. At det var for eksempel ikke så ille å synge foran et publikum; det var ikke så ille å reise alene med fly; det var ikke så ille å endelig si i fra; det var faktisk ikke så ille å takle det bruddet likevel; det var ikke så ille å prøve noe helt nytt, også videre.

Ja motgang gir virkelig styrke, men, den styrken kommer først og fremst, av at man har riktig støtte mens man møter på motgangen; Og den type støtte (den som ikke kommer og går, men er der uansett hva man møte på); den kommer kun fra vår Herre Jesus ♥ Han som er med oss i absolutt alt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s