Datter av Den høyeste Gud – Del 4

Les del 3 her

Det er som sagt ingenting som motvirker løgn og bedrageri bedre enn sannheten, og sannheten om f.eks. meg er at; Jeg er adoptert som Guds barn og er derfor blitt Jesu medarving. Jeg er datter av Den høyeste Gud. Velsignet. Utvalgt i Kristus før verdens ble til. Jeg står hellig og skyldfri fremfor Gud i kjærlighet. Jeg er Guds håndarbeid, skapt i Kristus for utføre gode gjerninger. Jeg er til en stor glede for Gud. Jeg er blitt mottatt i Den elskede (vår Herre Jesus Kristus) gjennom Guds nåde. Jeg er verken perfekt eller bedre enn deg som leser dette, men jeg er likevel høyt favorisert og elsket. Jeg er mer enn villig til å lære alt av Gud. Jeg er blitt en helt ny skapning i Kristus som stadig formes til mer lik min skaper, ved hjelp Guds ord. Jeg er ikke lenger halen men er nå blitt hode, fordi Jesus (som er hode over alle ting) bor i meg og jeg i Ham. Jeg er verdens lys og jordens salt.

Alle mine synder er blitt tilgitt etter Guds nådes rikdom, ikke fordi jeg har gjort meg fortjent til det men fordi Gud er kjærlighet og det gleder Han å øse Sine endeløse kjærligheten over meg. Jeg lar ikke lenger frykten eller bekymringer overta meg, fordi Han har lovet å kjempe alle kamper for meg, samt løse alle mine problemer for meg. Jeg er forseglet med Den hellige Ånd, som et bevis på at jeg tilhører den Allmektige Gud. Jeg er kalt til å ta del i å utvide Guds kongedømme her på jorden. Jeg vet med sikkerhet hvor jeg vil endte opp etter døden (å leve et evig liv med Gud og vår Herre Jesus). Jeg er kalt til å lovprise Guds nådes herlighets, og for en fryd det er. Jeg er Guds barn, fri i Kristus og ikke lenger en slave til synden (som tvil, usikkerhet, frykt, engstelse også videre, jeg lar meg ikke lenger stoppe av noen utfordringer). Jeg kan gjøre alt gjennom Kristus som styrker meg (uten Han er jeg ingenting, men med Han kan jeg oppnå hva som helst). Jeg er stolt av å kunne si at bibelen er virkelig sannhetens ord, verdens håp, verdens lys, livet guide og min mest dyrebare eiendel. Gjennom bønn og bibellesing (det å fylle meg med Guds ord) blir jeg stadig renset og formet til et nytt og bedre versjon av av meg selv, i Kristus Jesus. Gjennom denne fornyelsesprosessen lærer jeg også stadig å ta i bruk de redskapene som Gud har utstyrt meg med; Som visdom, tålmodighet, ydmykelse, nestekjærlighet, lydighet og kraft, (lik den Gud reiste vår Herre Jesus opp med fra de døde)!

Jeg er ikke lenger svak ettersom Kristus bor i meg og jeg i Ham, det vil si at alt som skjer med meg (alt noen gjør mot meg eller sier til meg) skjer med også med Han, vi har nå (åndelig sett) blitt ett. Jeg er blitt frelst gjennom Guds nåde, og reist opp fra de døde som vil si, opp fra mitt gamle liv og dets mørke (vonde hendelser). Jeg er formet av Gud gjennom troen på vår Herre Jesus Kristus, skapt til å leve et godt liv som allerede er klargjort av Gud. Livet mitt er ikke lenger uten håp og fremtiden min er ikke lenger usikker; Jeg trenger ikke lenger å lure på om Gud virkelig finnes, om Han bryr Seg, ser meg eller om Han er villig til å gjøre noe i forhold til de utfordringene livet mitt måtte by på. For jeg vet nå med sikkerhet at Han er virkelig, at Han elsker meg og vil verken forlate meg eller svikte meg på noe som helst måte. Jeg blir derfor ikke lenger bekymret for noe i mer enn et par sekunder (som vil si det lille øyeblikket jeg glemmer sannheten om hvem jeg er (min sanne identitet), som er datter av Den høyeste Gud, og hvordan ingenting er umulig for Han. Med daglig tilgang til Den Allmektige Gud, har jeg langt mer enn jeg kan noen gang be om eller tenke på. Jeg stoler 300% på vår Herre Jesus og vet med sikkerhet at ingenting er umulig for Han. Han fyller meg stadig med så mye styrke, fred og fryd at jeg i blant får lyst å bare rope ut;

«I love You Jesus»

med full røst. Jeg har en trofast Far som daglig former meg til å bli like kongelig, ren og hellig som Han selv. Jeg er en prinsesse som verken trenger en synlig krone eller dyre klær for å få bekreftelse på min sanne identitet; Jeg går daglig på en åndelig prinsesseskole der Gud, gjennom bibellesing og bønn (samt andre aktiviteter innenfor troen) fyller meg med blant annet visdom, erfaringer, kunnskap, styrke og mot. Samt lærer meg det å være tålmodig, forståelsesfull, ærlig og lydig etter Hans vilje, og lære meg å fremheve meg uten å oppheve meg selv overfor noen. Lære meg hvordan jeg ikke skal finne meg i hva som helst men samtidig ha respekt for andre, spesielt de som er over meg. Han lære meg å tjene andre, om hvem jeg virkelig er og hvor jeg tilhører, og hvordan jeg kan tjene Ham på en bet mulig måte etter Hans vilje. Jeg stiller meg ikke lenger spørrende i forhold til min tilhørighet, for jeg vet nøyaktig hvem jeg er i Kristus; Jeg er Jesu ambassadør, jeg tilhører Guds husstand, jeg er verdens lys og jordens salt, oppreist til evigvarende liv, rettferdiggjort, evig beskyttet og kalt til å leve et bekymringsfritt liv i Kristus. Jeg er mektig, sterk og modig, for større er Han som bor i meg enn Han som bor i verden. Det spiller ikke lenger noe rolle om en eller flere prøver å hindre meg i å oppnå mine drømmer eller ønsker for livet; Hvis andre for eksempel sier nei og Gud sier ja, så blir det ja. Jeg vil lykkes i alt jeg gjør, uansett utfordringer jeg måtte møte på, fordi Guds hånd er over meg. Jeg er velsignet av bare det å få lov til å ta del i Guds planer for mitt liv, at Han ikke bare flytter meg magisk fra a til å, men gradvis lærer meg alt jeg trenger å kunne for å oppnå både det Han ønsker for mitt liv, samt det jeg selv ønsker å oppnå. Ja listen er å bli lang – full med alt som peker mot et suksessfullt liv i Kristus. Men jeg remser ikke opp alt dette for å skryte av hva jeg har eller hvem jeg er; For det første så handler dette ikke om meg, men vår Herre Jesus og Hans gode kraft og karakter. Og for det andre så remser jeg dett opp for å vise nettopp deg noe av det som du har i vente som Guds barn, om du tar i mot vår Herre Jesus. La ingen fylle deg med løgn om at det du ønsker å oppnå i livet er umulig – at du aldri vil klare å komme lenger enn der du befinner deg nå, eller at du vil aldri bli kvitt hva enn du sliter med i dag; Det meste er umulig for oss mennesker men alt er mulig for Gud i Jesu navn.

Min rettferdig og trofaste himmelske Far, det er ingen over Deg eller ved siden av Deg. Når alt dette som er nå; min kropp, jorden og alt som finnes på den forgår en dag, så vil Ditt ord fremdeles forbli. Og når Du endelig kommer tilbake til jorden for å hente alle Dine utvalgte (alle Dine barn, både levende og døde). Så vil vi alle bli ikledd en ny glans (ny kropp) som er hundre prosent like hellig og ren som Deg, i det vi endelig ferdes med Deg til himmelen for å leve et evig liv med Deg i kjærlighet. Og da vil det ikke lenger finnes noe som helst synd i meg; Ingen sorg, strev, hat, frustrasjon, tårer, frykt, misunnelse, ondt snakk eller ulydighet. Der vil Du ikke bare være min Gud, min Herre og min Far, men Du vil også være som et evig skinnende lys, slik at jeg vil aldri oppleve mørket igjen. Ja som jeg gleder meg til den tid, og ber om at langt flere vil også tenke det samme. Jeg elsker Deg med hele mitt hjerte, hele min sjel og all min forstand, og takker Deg så inderlig for at jeg ikke må vente til jeg kommer til himmelen for å få et godt liv. Men at jeg kan allerede nå, mens jeg fortsatt vandrer som en fremmede her på jorden, kan bli fylt med Ditt fylde og leve et godt liv, som om jeg var i himmelen. Jeg trenger ingen andre når jeg har Deg, men jeg takker Deg for alle de flotte menneskene du har beriket livet med. Du er min Herre, Gud, talsmann, lærer. Du er min beste venn, veileder, brudgom, medarbeider, hjelper, vokter, forsørger, leder, rådgiver, forsvarer, ja Du alene oppfyller absolutt alt jeg trenger og har behov for. Av alt jeg er og eier, har jeg og er på grunn av Deg. Jeg vil velsigne Deg herre min Gud og Far til evig tid. Lær meg til å, i likhet med Deg, gi av meg selv fra hjertet. Ja alt jeg er og eier tilhører Deg. Alt fra hvert minste hårstrå på mitt hode til maten jeg spiser daglig er fra Deg, og som bibelen selv sier; «Deg, O Herre, tilhører storheten, makten og herligheten, seieren og majesteten; for alt som er i himmelen og på jorden er Ditt; kongedømmet tilhører Deg, O Herre, og Du er opphøyet som hode over alt» (1 krøn 29:11) Tusen hjertelig takk for absolutt alt Du gode Gud ❤

Mektig, verdi og vakker er Ditt navn kjære Jesus, Guds lam ❤ Med glede og fryd bøyer jeg mine knær fremfor Deg, og bekjenner at Du er Herren, kongenes Konge. Jeg har virkelig ikke ord for alt Du gjør for både meg og folk rundt meg. Ære være Gud i det høyeste – jeg kan endelig spre mine vinger, takket være Din kjærlighet og nåde! Amen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s