We thank You for the cross

«For så høyt har Gud elsket verden at Han gav Sin enbårne Sønn, for at hver den som tror på Han, ikke skulle gå fortapt, men ha evigvarende liv» (Johannes 3:16).

Jeg ønsker å takke vår Herre Jesus som gav frivillig Sitt liv på korset, for at vi skulle oppnå evig liv. Da han døde på korset så tok Han (som var helt skyldfri og REN), på Seg all der (alt fra løgn, baksnakking og bedrageri, til tyveri og mord); og vasket de vekk med Sitt dyrebare blod, for at vi skulle være fri og som sagt få evig liv i Ham.

Det vil si at ALLE (uansett rase, kjønn, nasjonalitet eller tidligere religion) som frivillig kommer til Han og bekjenne at Han er Herren, at Han er Guds Sønn og at Gud reiste Ham opp fra de døde (den tredje dag); vil bli frelst. Det vil igjen si at vi er ikke lenger bundet til vårt gamle liv, og alle de vonde opplevelsene som hører det til. Men at vi nå lever et nytt (og langt bedre) liv i Kristus. Et liv i frihet, fylt med fryd og glede; fri fra kjettingene fra fortidens sår (vonde opplevelser). Takket være det vår Herre Jesus gjorde på korset, så trenger ingen som frivillig tar i mot Han, å bære på noe som helst tungt lenger; uansett hvilken utfordringer vi måtte møte på. For nå kan vi legge alt det vondt og vanskelig ved korset (på Han), også vil Han bære alt sammen for oss. Det kan være alt fra bekymringer i forhold til økonomi, et selskap som holder på å gå til grunne, tap av jobb, bekymringer for barnas fremtid, depresjon, angst, vonde minner fra fortiden, tyngden av å stå over et tøft valg i en høy stilling også videre.

God påske og håper du har tatt i mot vår Herre Jesus. Husk det er ingenting Han ikke kan hjelpe oss med. Du kjenner deg gjerne både fysisk og psykisk frisk, men hva med fremtiden? Vet du hvor skal, hva du vil bli eller hva som skal til for å komme dit du ønsker? Og vet du for eksempel med sikkerhet hvor du vil havne etter døden? Å si ja til vår Herre Jesus er det samme som å si ja til et liv i frihet. Jeg håper at du vil ta i mot Han og start ditt personlig forhold med Han, for det er ingenting Han ønsker mer, enn at vi skal lykkes i absolutt alt vi gjør.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s