Gleden av å få ett bønnsvar

Forestill deg at du har sendt ut en søknad til «extreme makeover home edition». Etter en ubestemt ventetid står teamet plutselig utenfor huset ditt og roper «Good morning Sivertsen family; Tobias, Anikken, Vegard, Ludvig, Irene (bare for å nevne noen helt tilfeldige navner). Du trer ut av huset og tror knapt dine dine øyner, eller det du hører. Er dette virkelig sant? Du klarer ikke å slutte å smile, klemmene går på rundgang i takt med hopp og sprett, og før du vet ordet av det så begynner også tårene å renne nærmest ukontrollert nedover kinnene. Dette er bare for godt til å være sant! Selv om du på en måte ikke aner hva teamet kommer til å gjøre med huset ditt , så vet du at du har noe fantastisk og ubeskrivelig flott i vente. For ikke bare har du hørt om hvor dyktig dette teamet er i det de gjør, men du har også allerede sett hva de har gjort for tusenvis av andre fra før, så du vet at dere kommer til å bli mer enn fornøyd med det endelige resultatet.

Jeg har sendt flere søknader (også kjent som bønner), til et team som sitter høyt over oss alle, et team som i følge bibelen også er kjent som Gud Faderen, Gud Sønnen og Gud Den Hellige Ånd (vår Gud er 3-i-1). Dette er bønner som jeg har bedt om i iallfall over et års tid, og som jeg endelig har fått bevilget. I år stod vår Herre Jesus (metaforisk sett) utenfor døren min og sa, God morgen Dianne, du er bønnhørt, det skal bli som du har bedt om»! Den gleden av å be om noe og samtidig kjenne kraften av Den Hellige Ånd, så sterkt at man ikke lenger har kontroll på (gledes) tårene som bare triller ned, er helt ubeskrivelig. Med tårene kommer smilet og deretter hopp og sprett dansen hvor man ikke kan la være å prise Herren for Den Han. Trofast, allmektig og Enestående! Ingen, nei absolutt ingen kan ta Hans plass . Way maker – miracle worker – promise keeper – light in the darkness, det er nettopp det Han er ❤ Jesus.

Men i motsetningen til exstreme makeover home edition som nærmest bokstavelig serverer deg et ferdig hjem på et sølvfat. Så tillater Gud oss til å faktisk ta del i oppusningen av livet vårt , hele veien frem til vi når Hans løfter for vårt liv. Det vil si at Han (selv om Han kan gjøre det når som helst), kommer ikke til å bare magisk flytte deg fra hvor du er i dag, til det du ønsker å oppnå i livet. Men en ting du kan være sikker på er at, Han kommer til å bli med deg hele veien og ta hvert minste steg med deg, helt til du når frem til målet og enda lenger. Jeg sier enda lenger fordi Gud er i stand til å gi oss langt mer enn vi kan be Han om, eller i det hele tatt tenke på. Vi kan oppnå hva som helst med Gud om vi bare er villig til å stole fullt ut på Han, adlyde Han og ikke minst villig til å stige utenfor vårt komfortsone! Noe jeg må nok ærlig innrømme at jeg ikke alltid er; at jeg kan fra tid til annen kjenne på frykten av å for eksempel skille meg ut fra andre.

Men Gud er uansett en trofast Gud, noe som betyr at han alltid holder det Han har lovet (det Han har sagt, Han taler aldri tomme ord). Så nå som Han har bekreftet at Han er villig til å gi meg et nytt hus (som metaforisk sett betyr å hjelpe meg til å oppnå mine ønsker for livet samt Hans planer for mitt liv); så er jeg mer enn villig til å endelig tre utenfor min komforsone. For ikke bare har Han aldri sviktet meg før, men jeg har også sett hva Han allerede har gjort for mange andre før meg. Derfor så vet jeg at så lenge jeg holder meg på veien (holder meg til Guds ord) som Han allerede har klargjort for meg, så kommer jeg til å lykkes i alt jeg gjør, uansett utfordringer jeg måtte møte på langs veien. Bibelen sier blant annet; «Jeg er veien, sannheten og livet» (Johannes 14:6). Det står også skrevet at; «Frykt for Herren er begynnelsen til kunnskap» (ordspråk 1:7). Alt jeg altså trenger for å lykkes i livet er å følge Den Allmektige Gud ❤ Amen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s