You are worthy of our preais

Som barn og ungdom var jeg en stor fan av blant annet Michael Jackson og andre store artister, skuespillere og flere. Den gang, var det å male soverommet nærmest bortkastet penger, ettersom plakater, klistermerker og bilder av mine daværende idoler dekket veggene samt deler av taket. Skoledagbøker med info og sladder om idolene var er et must, ikke for å glemme musikken som ble nærmest spilt 24/7. I blant kunne jeg bruke opp til flere timer til dagen på å gjør ting som involverte disse idolene; alt fra å høre musikken deres, prøve å synge og danse som de, tegne de, lese om de, se filmer om de, snakke om de også videre.

images

Det begynner å bli noen år siden veggene på rommet mitt ble sist dekorert med ansikter av ulike kjendiser, men ja jeg har fremdeles mine favoritter. Det er absolutt mange talentfulle folk der ute som fortjener vår oppmerksomhet, og det å bli anerkjent. Men det er virkelig bare Én som i sannheten er verdig vår lovprisning, (all vår tid og oppmerksomhet). Nemlig Han som ikke krever at vi står flere timer i kø, bare for å kanskje få muligheten til å få et lite glimt av Han. Men som selv er villig til å komme ned til oss og møte hver enkelt av oss på et individuelt plan, til tross for Hans enorme status. Han som ikke gjør en forskjell på rik og fattig eller plukker ut folk etter popularitet, men som gir alle som kommer til Han den samme opplevelsen av å være Hans favoritt. Han som ikke bare gir V.I.P treatment (velsignelser) til den som ber Han, men som er villig til rekke ut til flere gjennom en enkel person, (velsigne flere på en gang). Han som er villig til tilbringe kvalitets tid med deg uten å forvente noe tilbake. Han som tar seg tid til lytte til dine problemer uten å dømme deg eller le av deg, men heller stiller Seg villig til å hjelpe deg i alt du gjør så lenge du fortsatte å følge Han.

111021-greg-olsen-painting

Han om ikke er redd for å irettesette deg når det trengs, eller si ting du ikke nødvendigvis ønsker å høre, av ren kjærlighet. Han som husker på alle dine ønsker og drømmer, ja selv de du hadde før du kom til troen på Ham. Han som ikke bare er din venn når livet er på sitt beste, men som stiller ekstra opp når andre snur ryggen til. Han som husker på deg selv når du ikke har tatt kontakt på en stund. Han som er villig til å gjør det andre ser på som håpløs eller bortkastet tid, som for eksempel å lære deg ting du ikke får til men ønsker å bli bedre i. Han som er så jordnær at Han viser en stor interesse for de tingene som er betydningsfulle for deg og som gjør deg glad, fordi du retter din oppmerksomhet mot Ham. Han som du ikke trenger verken wifi eller 4-G for å nå, men som er med deg over alt du ferder.

14-1

Han som ikke ber oss om å gi slipp på noe som er betydningsfull for oss, uten å være villig til å erstatte det med noe langt bedre. Han som verken skryter av seg selv eller opphever seg selv (til tross for Hans høye posisjon), men er villig til å selv tjene oss slik slik at vi kan få et bedre liv med Ham. Han som er villig til å gå foran oss og stride for oss i alt, og som alltid holder Sitt ord. Han som ikke har fokus på det vi gjør feil eller ikke får til men ser på hver enkelt av oss som verdifullt redskap, som kan brukes til å gjøre mange flotte gjerninger gjennom Hans kraft. Han som lærer oss om å samle ekte skatter i himmelen, fremfor å ha fokus på det å ha mest mulig av materialistiske saker og andre ting her på jorda. Han som er villig til å gå som et godt eksempel for oss, slik at vi ikke går til fall men få muligheten til  å bli like fulkommen som Han selv. Han som er så full av tålmodighet at vi kan aldri slite Han ut. Han som villig gav sitt liv for oss, slik at vi skulle få muligheten til å bli frelst og tilbringe evigheten med både Han og Gud vår himmelske Far i himmelen. Han som har nok makt til å vekke de døde opp til live, helbrede sykdommer og til å fylle våre hjerter med overmåte stor glede. Han som kom for at vi skulle få liv, og få det i overflod ❤

  Hans navn er Jesus

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s