Homemade nutella

DSC_0938[1]DSC_0941[1]DSC_0948[1]DSC_0949[1]DSC_0962[1]

Jeg advarer deg, dette kan være litt for mye for deg som suen etter noe godt :). Jeg må innrømme at jeg ble veldig positiv overrasket da jeg smakte dette for første gang. Sunt og så utrolig godt, men obs, nøtter inneholder mye fett så ikke spis opp halve glasset med en gang…om du klarer å la være 😉 I motsetning til andre nugatti-eller sjokolade pålegg, inneholder dette minimalt med sukker og ingen tilsetningsstoffer. Jeg leitet lenge etter en sunn sirup og kom til slutt over denne, fiber sirup gold, den inneholder kun 5 gram sukkerarter per 100 gram sirup! Min nutella ble ganske grov fordi jeg brukte en blender istedenfor kjøkkenmaskin, men smaken er likevel helt fantastisk. Dessuten kan du rulle ut noen knall gode sjokoladekuler den når når den er såpass grov. Nam. Oppskriften på denne nutella er super enkel, alt du trenger er:

  • 400g hassenlnøtter
  • 3 ss økologisk kakao
  • ca 164g fiber sirup gold

Og alt du trenger å gjøre er å: finne frem stekebrett og bakepapir, helle nøttene over bakepapiret og steke de i ovnen på 180 grader i 15 minutter. La så nøttene kjøles helt ned, før du blander alle ingrediensene sammen i en blender eller kjøkkenmaskin 🙂

Bon appetit & God bless! ❤

Reklamer

En kommentar om “Homemade nutella

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s