En sunn og forfriskende shake

Tenkt at våren alt er rett rundt hjørne. Dagene starter tidligere og varer lenger (lysere tider), og lufta blir stadig varmere. Ring våren inn med en forfriskende og næringsrik shake, laget på 1-2-3 og helt uimotståelig!

Untitled-1 Untitled-2

  • 1 mål Forever ultra vanilje
  • 2.5 dl hjemmelaget mandelmelk
  • 1 full ts økologisk kakaopulver (fra life helsekost butikk)
  • 4 isbiter
  • 2.5 dl ferske bringebær

Untitled-4 Untitled-3

Du trenger ikke en dyr eller fancy blender for å lage denne herligheten. Nå bruker jeg kun blenderen når jeg skal lage melk eller andre litt mer avanserte retter, ellers bruker jeg «blender to go» når jeg lager både smoothie og shaker. Den eneste ulempen med denne lille blenderen er at den tar ikke store isbiter eller store frosne frukt, det vil si at du må kutte dette opp på forhånd før du legger det i blenderen. Men ellers er «blender to go» et super fantastisk redskap for deg som ønsker en sunn og god forfriskelse på 1-2-3. Super lett å rengjøre er den og, kan det bli bedre? 🙂

Tilbake til oppskriften; Start som sagt med å knuse isbitene med en god og skarp kniv før du heller de i blendere, tilsett så melken, kakaopulveret samt resten av ingrediensene og blend alt godt sammen i ca 30 sekunder. Serveres og nytes umiddelbart.

Bon appetit & God bless!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s