O come let us adore Him

Untitled-3

En fin og fredfull jul ønskes til dere som leser dette. Håper dere vil få en ekstra hyggelig kveld med både kjente og kjære, hvor en dere befinner dere her og nå; og Gud velsigne dere i Jesu navn.

Snakk om Sola, ja tenk at vår Herre Jesus ble sendt til jorden rundt denne tiden, for ca 2000 år siden; Og da ble Han først og fremst kjent som det lille barnet i en krybbe, i en stall i Betlehem; Han som englekoret, i følge bibelen, sang for med fryd og glede, og som visemennene kom med dyrebare gaver til; ledet av den ekstra store stjernen som skinte spesielt for vår Herre Jesus; For et vakkert bilde.

Fortellingen om vår Herre Jesu fødsel kan dere finne i Matteus kapitel 1 og 2, i bibelen, og er en nydelig fortelling om Han som er årsaken til at vi blant annet lever den dag i dag. Han som ønsker å vise deg Sin ubeskrivelig store kjærlighet. Ja Han som skapte både himmelen og jorden og ønsker å gi deg en nådegave som kalles; evig liv; et liv i Ham, fylt med fryd og glede.

Et liv i evig trygghet, uten bekymringer; et liv der du kan kaste alle dine problemer og smerter over på Han, og lene deg fullstendig på Han i forhold til alt i livet ditt. Jesus er nemlig Den allmektige Gud; kongenes konge, og herrenes Herre. Han kalles også for Alfa og Omega; evigvarende; Den samme i går, i dag og for alltid.

Han kjenner oss alle, og vet absolutt alt om hver enkelt av oss; men det er dessverre ikke alle som vet Hvem Han er; men det kan de som vil, gjennom bibelen.

Viste du forresten at den beste gaven man kan gi noen er en bønn? Du kan kan enten be for noen du kjenner, eller for en helt fremmede person som du ønsker skal få det bedre. Om du for eksempel ønsker at fattige barn skal få det bedre, så kan du for eksempel be;

«Hellige Gud himmelske Far, Herre i Jesu navn ønsker jeg å be for gatebarna i Brasil. Om at de skal bli tatt vare på av som virkelig bryr seg om andre; Om at de skal få lov til å være barn, og leke, være trygge, få mat og rent vann, en trygg plass å bo, og skolegang.I Jesu navn, Amen«.

Ha en riktig god jul, og håper dere har fått masse fine gaver; også håper jeg at ingen som leser dette sitter alene i jula, men har noen å dele denne ekstra hyggelige kvelden med

Jesu fred være med deg ❤

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s