Grove Forever pannekaker

Untitled-0

I blant er det bare så utrolig godt med et par herlig pannekaker til helgefrokosten. Disse smaker ikke bare godt men de er også ganske så sunne og kan derfor nytes med veldig god samvittighet 🙂 Det eneste man kan gjerne være litt forsiktig med er honningen, honning er naturlig og sunt, men det inneholder likevel ganske mye (naturlig) sukker. Det anbefales derfor ikke mer enn 2 ts honning til dagen, med tanke på både tennene og vekta.

Untitled-1

I røra brukte jeg

  • 200 g samalt hvetemel
  • 2 ss sukrin
  • 1.5 ts bakepulver
  • 1 ss fiberfin
  • 2 egg
  • 1 porsjon (3oo ml) ferdig blandet Forever vanilje shake
  • og ca 70 g (usaltet) smeltet smør

————————————————————————————————————————————

Jeg gjorde det ganske enkelt, begynte med de tørre, så eggene, shaken og avsluttet med smøret før jeg blandet alt sammen til en herlig røre. Tilsett gjerne litt ekstra melk ved behov – Deretter varmet jeg stekepannen på middelsvarmen sånn av smøret ikke ble brun (brenne). Så var det bare å helle en øse med pannekakerøre i stekepannen, fordele røra litt rundt i pannen, og snu pannekaken når den ene siden er stekt. Helt til lutt serverte jeg pannekakene med litt;

  • tinte frosne bær
  • sukrin
  • og honning

Untitled-1 Untitled-2 Untitled-3 Untitled-4Untitled-8

God helg ❤ Enjoy & God bless!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s