Forever treats – Exotic smoothie

Untitled-4 Untitled-1 Untitled-2 Untitled-5 Untitled-5

Det er en oppskrift jeg fant på i dag som jeg veldig gjerne ønsker å dele med dere. Den ble så utrolig god at jeg følte jeg satt på en Startbuks kafe. Ikke bare smaker dette godt men det er også super sunt og metter lenge. Oppskriften gir 400 ml smoothie som du kan dele på 2 som kost, eller nyte alene som et måltid ❤ Til denne oppskriften brukte jeg;

  • 1 rødt eple
  • 1 kiwi
  • ca 2 SS frosne ananasbiter
  • ca 2 SS frosne honning melombiter
  •  ca 2 SS frosne mangobiter
  • 1 måleskje med Forever ultra shake
  • 2 dl økologisk lettmelk
  • ristet frø -og nøtteblanding
  • små biter av 86% mørk sjokolade

——-  ——– ——– ——– ——– ——– ——— ——– ——– ——– ——– ——– ——– ——– ———

Forever ultra shake selges kun av Forrver forhandlere så ja dette er litt reklame. Ta kontakt med en forhandler nær deg (enten via facebook eller noen som kjenner noen), eller send meg en mail på facebook om du ikke får tak i andre.

Jeg bruker alltid en smoothie to go blender når jeg lager mine shake og smoothie. De frosne ingrediensene i denne oppskriften har jeg forbered selv, kuttet opp fra før og lagt i frysen, klar til bruk til nettopp slike herlige retter. Jeg begynte med å riste nøtteblandingen (mandler, valnøtter og hasselnøtter) og frøblandingen (gresskarkjerne, sesamfrø, solsikkefrø og linfrø), og satt det til sides mens jeg laget selve smoothien. Jeg rister alltid denne blandingen på middlesvarme på en tørr panne til den har fått en fin gylden farge, uten salt eller smør/olje. Men obs, frøene vil etterhvert begynne å poppe som popkorn når de blir varme og sprette litt rundt. Bare løft pannen av platen litt til det har roet seg, og rør litt i blandingen under stekingen.

Rens epleet (beholder skallet), kutter det i små biter, legg det i blenderen, tilsett melken + en måleskje med Forever ultra shake (måleskje følger med i pakningen) og sett på blenderen. Fortsett med de frosne ingrediensene og kjør blenderen igjen. Avslutt så med kiwien. Helt perfekt om smoothien bli så tykk av den såvidt renner ut av flasken, den skal være sånn for at nøttefrøblandingen skal kunne ligge perfekt på toppen av smoothien.

Til slutt gjenstår det å helle smoothien i glasset, pynte med ristet nøttefrøblanding, avslutte med litt mørk sjokolade og nyte denne super sunne herligheten.  Enjoy & God bless

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s