Cevita – like god som hjemmelaget

Untitled-1

Det kan absolutt være en utfordring og finne den rette juicen når det er så utrolig mange å velge mellom. Spesielt når de fleste merkene i tillegg, påstår at juicen deres er 100% naturlig, selv om dette ikke er tilfelle 🙂

Untitled-2

Jeg har nok ikke smakt på absolutt alle juicene som finnes på markedet. Men jeg har smakt på en god del av de, og så langt så er Cevita sin ferskpresset juice med fruktkjøtt, desidert den beste av de jeg har prøvd hittil. Og nei, den inneholder ikke kiwi, det er bare jeg som har med kiwi på bilde…begge er tross alt rik på vitamin-C hehe 🙂

Untitled-4

Mine juice anbefaling i forhold til;

  • lukt
  • smak
  • farge
  • næringsinnhold
  • og konsistens

er at du helst styrer unna de billige juicene du finner i hyllene midt i butikken og heller sikter på de du finner i kjøla, som for eksempel cevita ferskpresset appelsin juice. Jeg ble selv anbefalt den av en veldig hyggelig ernæringsfysiolog.

Untitled-3

Fordelen med denne juicen er at den er oppbevart i en gjennomsiktig flaske og ikke i kartong. Noe som gir oss forhandlere en stor mulighet til å faktisk bedømme kvaliteten på juicen før den tas med hjem. Det er selvsagt ingen 100% garanti for at juicen overhode ikke inneholder noen tilsetningsstoffer, men den er iallfall veldig lik på hjemmelaget juice presset i egen juicemaskin. Den lukter friskt og godt, smaker friskt og godt og ingen rar ettersmak. I tillegg har den en nydelig farge (og ser ikke grålig ut), også inneholder den mye fruktkjøtt.

Untitled-5

Juicen er også veldig rik på vitamin C, noen man også finner en del av i blant annet;

  • Sitrusfrukter som kiwi
  • Bær som jordbær, solbær og nyper.
  • Nypotet, paprika, brokkoli, kålrot, spinat og tomat

Untitled-6

Bildene ble dessverre litt mørke, men jeg syns uansett at denne juicen fortjener et terningkast 5 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s