En herlig sursøt suppe

Untitled-2

Jeg holdt på å legge ut et nytt (tips) innlegg i helgen om et spesielt produkt, men jeg følte ikke at jeg hadde nok informasjon (nok grundig informasjon) til å snakke om det som plaget meg i forhold til dette produktet, så da satt jeg det på vent. Men det kommer snart! I mellomtiden får dere kose dere med blant annet denne herlige hjemmelaget rabarbrasuppen 🙂

Denne suppa er super enkel å lage, alt du trenger et par rabarbrastenger (ca 350g), 1 liten pose med frosne jordbær, vann og litt sukker (jeg brukte sukrin).

Vask og kutt rabarbraene i passe små biter og legg bitene i en gryte, tilsett jordbærene og litt vann. Jeg glemte å måle opp vannet men som du ser på det øverste bilde så ligger vannet sånn rett over rabarbraen og jordbærene. La blandingen koke sammen på middelsvarme til rabarbraen er blitt myke og smak gjerne til med litt sukker. Om du ønsker en glatt suppe, slik jeg har laget, kjører du en stavmikser over suppa, and voilà ❤

Untitled-4 Untitled-6Untitled-3

Enjoy & God bless!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s