Pink fighter

Untitled-7

Ingrediensene til 1 glass:  ♥  Litt hjemmelage mandelmelk  ♥  ca en 1/2 bana  ♥  Litt vannmelon ♥  ca 1/4 eple ♥  2 ss med mandelmelk masse (se det hvite i boksen her) ♥  1 til 2 ferske jordbær ♥  Litt nøtter og frø til pynt, gjerne litt mandler!

Untitled-1

Jeg trenger kanskje ikke å lage en steg-for-steg beskrivelse av hvordan jeg lager smoothien 🙂 Bare husk at når du bruker denne lille smoothie maskinen (mix and go) så er det veldig VIKTIG at du kutter ingrediensene i så små biter som mulig.

Fordelen med å bruke denne maskinen er at den er super lett å bruke, lett å holde rent også kan du ta med deg smootien hvis du er på farten – bare til å sette på lokket og gå. Perfekt for deg som liker å ha noe ekstra godt og sunt under kjøreturen, under handleturen eller på vei til trening! Men om du har tid til å sette deg ned i godstolen hjemme, anbefaler jeg at du servere smoothien i et glass med litt topping (nøtter og frø – gjerne ristet) og kose deg med en herlig smaksopplevelse.

Untitled-2 Untitled-3 Untitled-4 Untitled-5 Untitled-6

START MED ENKLE STEG ❤ Ønsker du virkelig å bli inspirert til å starte en litt sunnere livsstil, anbefaler jeg at du starter med å presse egen juice og lage smoothie. Hjemmelaget juice er en fantastisk måte å få i seg alle typer frukter og grønt, og samtidig forbedre helsa uten stress. Start for eksempel med et glass om dag dagen som mellommåltid. Lager du smoothie anbefaler jeg at du helst bruker den juicen du har presset selv, hjemmelaget melk eller lette melkeprodukter (som yoghurt naturell eller kulturmelk) fra butikken. Både juice og smoothie er super enkle å lage, også ser det nesten alltid (det hender man blir litt uheldig med fargebalndingen hehe) veldig fristende ut. Jeg er helt hekta og syns det er kjempe kjekt å få leke med ulike farger og ingredienser når jeg lager mat. Enten det er middag, mellommåltid eller bare kos.

VELBEKOMME!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s