Vannmelon og en flott utsikt

Hei! Viste dere at i dag, 10 ma,  er verdens aktivitetsdag! Hørte det helt tilfeldig på radioen tidligere i dag.Det er jo nesten en dag for alt nå 🙂 men på den andre siden så er det jo også kjekt med dager som kan motivere oss ekstra til å blant annet komme oss litt ut, og ikke minst bevege oss litt mer. I følge ekspertene skal det visst holde med 30 minutters aktivitet dagen; noe som selvsagt ikke betyr at man må pumpe jern i 30 minutter dagen; men at vi gjør noe som får opp pulsen litt. Enten det er å gå tur i parken, jogge, hogge ved, gjør husarbeid, dra på fjellet eller leke ute :). Jeg hadde allerede bestemt meg for å dra til Dalsnuten i dag,  så da pakket jeg sekken med litt tursnacks og ble med en venninne til topps. Det ble en flott og passe tung søndagstur, veldig kjekt å se at det var så mange andre der. Anbefaler at du alltid tar med deg en ekstra varm jakke når du skal opp dit, for selv om man blir ganske så varm på vei opp så kan temperaturen synke ganske fort igjen i vinden der oppe. På toppen venter en nydelig utsikt (det smale bilde lengre nede) du kan sitte og nyte mens du får i deg litt turmat, som for eksempel litt nøtter og vannmelon!

unnåmedUntitled-5unnamlnamedUntitled-2

Jeg kan aldri dra på langtur uten litt tursnacks, tok med en liten nøtteblanding (uten bær denne gang), en flaske vann og vannmelon. Nam!

Untitled-4

Vannmelon er saftig, sunt og en supergod herlighet som også er ganske så mektig ♥ Den friske rødrosa fargen skyldes vist fargestoffet lykopen, en kraftfull antioksidant som er blant annet veldig bra for mannfolka, den beskytter mot prostatakreft og forstørret prostata. Vannmelonen er kalorifattig og inneholder mye vann, noe som gjør at du kan nærmest slukke tørsten med den, (spesielt når det er varmt), jeg fikk iallfall ikke bruk for vannflasken. Vannmelonen inneholder også andre næringsstoffer som Vitamin A – Betakaroten – litt Vitamin C og Kalium. En absolutt anbefaling til din neste tur, vannmelon er veldig lett å bite gjennom og passer derfor perfekt for både store og små.

Untitled-3

Untitled-1

Untitled-2Untitled-3Untitled-1

Det var vel ca 1 il 2 minutter å gå fra parkeringsplassen (der med kartet helt øverst) og bort hit til disse skiltene; da er det helt opp til deg hvilken vei du ønsker å stige opp og ned Dalsnuten.

God tur, og Gud velsigne deg i Jesu navn.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s